6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA YÖNELİK

AÇIK RIZA METNİ

 

KORDA KAĞIT PAZ. VE TİC. A.Ş olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami ölçüde hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, veri sorumlusu olarak, Şirketimiz ile ilişkili tüm şahıslara “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Çalışan Aydınlatma Metni” kapsamında belirtilmiş olan ve açık rızanızın varlığı halinde aktarılabilecek verilerinize yönelik olarak da bilgilendirme sunmak isteriz.

 

Bu kapsamda kişisel verilerinizin belirtilen amaç kapsamında işlenmesine ve aktarılmasına açık rızanızı veriyor olmanız halinde aşağıda yer alan tablonun içindeki ilgili kısma “VARDIR”, açık rızanızı vermiyor olmanız halinde ise “YOKTUR” yazmanız gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki, aşağıda olumlu irade beyanınız ile vermiş olduğunuz açık rızanızı, her hangi bir zaman info@korda.com.tr e-posta adresine göndereceğiniz ve hangi verilerinize dair açık rızanızı geri aldığınıza dair beyanınızı arz etmek suretiyle, aleyhinize hiçbir olumsuz durum yaratmayacak şekilde geri alabilirsiniz.

 

Açık rızanızı vermemeniz (veya geri çekmeniz halinde), kişisel verileriniz yalnızca KVKK’nın 5 inci maddesinin 2 nci fıkrası; 6 ncı maddesinin 3 üncü fıkrası ve KVKK’daki diğer istisnalar kapsamında işlenebilecek veya aktarılabilecektir.

 

KORDA KAĞIT PAZ. VE TİC. A.Ş tarafından açıklanan “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma Metninin” ve “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Açık Rıza Metninin” tamamını okuduğumu, anladığımı ve özgür irademle değerlendirip imzaladığımı arz ederim.

 

Kişisel verilerimin tarafıma iletilen / okuduğum ve anladığım “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma Metninde” ve “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Açık Rıza Metninde” belirtilen amaçlar kapsamında işlenmesine ve aktarılmasına açık rızam ...

 

 

 

Adı Soyadı ve İmzası